BIO KRUIDENPEELING

 

Effectief bij:

Acné (bijna alle soorten)
Vette huid
Grove poriën
Acné-littekens
Couperose
Rosacea
Pigmentvlekken (zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken etc.)
Zonbeschadigde huid
Vochtarme huid
Ingegroeide haren
Gerstekorrels
Rokershuid
Droge eczeem
Psoriasis
Ondiepe rimpels
Preventief voor behandelingen met laser en cosmetische ingrepen
Een krachtige biologische kruidenpeeling ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog. Geschikt bij (hardnekkige) huidproblemen  zoals acné, onrustige huid, couperose, rosacea, droge of vochtarme huid en dergelijke of voor huidverjonging. De kruiden werken tot diep in de huid door, waardoor meerdere problemen in één keer worden aangepakt.  De immuniteit van de huid neemt toe. Zo zal deze minder gevoelig worden voor nieuwe verstoringen.
Na dit treatment kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden vervolgen. Er is geen vervelling of pijn. Wel is de doorbloeding van de huid toegenomen, maar dit neemt snel af.

Het is belangrijk deze kruidenbehandeling thuis te ondersteunen met onze biologische produkten van Naturgeist of Organic Boost. Bij hardnekkige huidproblemen raden wij ook het gebruik van de nutricosmetics van Laviesage aan.
Dit zijn huidsupplementen speciaal afgestemd op je huidprobleem om ook van binnenuit je huid te ondersteunen. Hiermee pak je het huidprobleem bij de kern aan en bereik je nog veel sneller resultaat.

Eenmalig bio-peeling € 71,00
Kuur 3x/wekelijks € 199,00