REVIEWS

‘Mijn hele huid is beter bestand tegen de zon’
Mijn huid is vrij dun en ik heb al in mijn jeugd zonbeschadigingen (actinische keratose) opgelopen. Op aanraden van Joelande ben ik  hiermee naar de dermatoloog gegaan. Daar heb ik een chemische peeling gehad, heel pijnlijk en ik zag er niet uit… Om mijn huid snel te herstellen ben ik nutricosmetics (huidsupplementen) van Laviesage gaan gebruiken. Joelande is daarin goed geschoold en weet daar veel vanaf. Nu, 3 maanden later, ben ik erg enthousiast. Mijn huid is veel sterker geworden en daardoor beter bestand tegen de zon. Niet alleen mijn gezicht maar mijn hele lichaam profiteert hiervan. Heb daardoor ook geen last meer van een droge schilferende huid op mijn benen. Ik zeg doen!
Manon

‘Een prettige, rustige sfeer. Ik ben zeer tevreden en kan anderen deze salon aanbevelen’
Sinds 2010 ben ik een trouwe klant in de salon, 1x per 8 weken. Behandelingen altijd prettige, rustige sfeer. Draagt bij om goed te kunnen ontspannen en te genieten van de behandeling. Joelande is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft goed advies. Er wordt niets opgedrongen, je bepaalt zelf of je het advies opvolgt. Dit geldt zowel voor adviezen in de zorg voor de huid als voor gebruik van producten uit de salon. Ik ben zeer tevreden en kan anderen deze salon aanbevelen.
Carla Jonkman

 

‘Huidontstekingen waren de norm. Het verschil nu is opvallend, voor anderen en helemaal voor mij’
“Kom maar eens, misschien kan ik je helpen”. Een toevallige ontmoeting met voor mij behoorlijke gevolgen. Ik had gewoon geaccepteerd dat ik een gemengde, gevoelige huid had met acné, overbeharing, eczeem en oh ja, vitiligo. Huidontstekingen waren de norm. In de salon werd uitgebreid gekeken naar de bron van de problemen en besproken hoe alles aan te pakken. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant. In mijn geval bleek dat allemaal nog niet zo eenvoudig i.v.m. mijn overgevoeligheid voor veel stoffen. Maar met goed advies en in goed overleg is veel mogelijk. Ook heb ik op advies van Joelande mijn overbeharing laten laseren, gecombineerd met behandelingen. Het verschil is opvallend. Voor anderen en helemaal voor mij.
Jeanet Broens

‘Ik kwakkelde met mijn gezondheid. Na de Cleanse & Revitalise voel ik me energieker, gezonder en ben ik
4 1/2 kilo afgevallen’
Enkele dagen geleden heb ik het 11-daagse Cleanse & Revitalise programma afgerond. Het was mij aangeraden door Joelande Mensink na een lange periode van kwakkelen met mijn gezondheid, waarbij ik twee antibioticakuren en een prednisonkuur had gekregen van mijn huisarts. Het zou mijn lichaam ontgiften en mijn hele immuunsysteem zou een boost krijgen. Ik wilde me heel graag weer fit voelen, daarom ben ik het aangegaan onder begeleiding van Joelande, die mij voorafgaand aan en gedurende de kuur voorzag van goede informatie en adviezen. Eerlijk is eerlijk, de eerste paar dagen waren behoorlijk pittig, met de nodige trek in zoetigheid en ontwenningsverschijnselen (vooral van koffie!). Maar naarmate de kuur vorderde ging ik me steeds beter voelen en ging het me steeds gemakkelijker af. Ik ben heel positief over deze manier van reinigen en je lichaam in balans brengen. Je wordt stap voor stap door het programma geloodst. De recepten zijn, ondanks dat de basis geheel bestaat uit groenten en fruit, heel gevarieerd en gemakkelijk te maken. Ik voel me na deze kuur zichtbaar energieker, gezonder en als “bijvangst” ben ik ook nog eens ruim  4 ½ kilo afgevallen! Voor herhaling vatbaar. Bedankt Joelande, dat je me op dit spoor hebt gezet!
Diona

 

‘Al na de eerste biolifting zag ik het verschil. Het vocht onder mijn ogen verdween en de kringen verminderden’
Al geruime tijd had ik een onrustige huid. Ook had ik rond mijn ogen last van veel vocht en donkere kringen. Mijn vrouw gaat al jaren naar Bodycare & Beauty en is daar zo tevreden over dat ze mij ook heeft gestuurd met mijn huidklachten. Al vanaf de eerste Biolifting behandeling en produktgebruik thuis, zag ik verschil. Het vocht onder mijn ogen verdween en de kringen verminderden. Ook de rest van mijn huid is rustiger geworden en verbeterd.
Harold

 

‘Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb! …. ik voel me fitter en de rimpels vervagen steeds meer’
Na mijn longontsteking was de vermoeidheid onder mijn ogen en in rimpels terug te zien. Op aanraden van Joelande ben ik met speciale huidsupplementen van Laviesage begonnen. Ik merkte al na een paar weken verbetering van mijn huid en voelde me ook veel fitter. Nu kon mijn huid verder verbeterd worden met de Microneedlingkuur. Dit leek me wel eng; met naaldjes en was bang er na de microneedling niet uit te zien, maar dat is me 100% meegevallen! De roodheid van mijn huid trekt snel weg en de resultaten zijn goed te zien. Mijn wallen zijn een stuk minder en de rimpels vervagen steeds meer. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en kan het iedereen aanbevelen!
E.M.

 

‘Ik voelde me als herboren…..een kado voor je lijf’
Het ondergaan van het 11-daagse Laviesage Cleanse & Revitalise-programma, leidt je naar een echte Healthy Lifestyle. Het programma is duidelijk, helder en lekker. Zelfs mijn kinderen vragen mam, wanneer maak je weer die lekkere salade of die smoothie? Het heeft mij zowel fysiek als mentaal veel gebracht. Ik voelde me na de kuur als herboren; opgeruimd en schoon van binnen, wat kilo’s kwijt. Meer energie ook en mijn huid was zachter. Daarom heb ik besloten dit detoxprogramma twee keer per jaar te doen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Een kado voor je lijf!
Esther

 

‘Naarmate de behandelingen vorderden, namen de talgproductie en ontstekingen in mijn gezicht flink af. Nu heb ik een mooie gladde huid, vrij van acné!’
Ik ben bij Huidsalon Bodycare & Beauty onder behandeling geweest voor mijn acné. Mijn ouders vonden het belangrijk dat mijn acné op een zo natuurlijk mogelijke manier werd aangepakt.

Joelande heeft mij behandeld met de Bio-kruidenpeeling. Thuis heb ik netjes de produkten gebruikt die zij me heeft geadviseerd. Om sneller resultaat te boeken, heb ik ook huidsupplementen van Laviesage ingenomen. Daarmee merkte ik direkt resultaat. Ik heb ook veel informatie/tips ontvangen over acné en het anti-ontstekingsdieet.

Naar mate de behandelingen vorderden, namen de talgproduktie en de ontstekingen in mijn gezicht af. Hierdoor heb ik nu een mooie gladde huid vrij van acné gekregen.

Ik blijf mijn huid onderhouden door eens in de 2 maanden de Biopeeling te ondergaan.
Marloes

 

 

 

Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?