MICRONEEDLING

Duurzame verbetering bij:
Rimpels
Lijntjes rond ogen, mond etc.
Huidverstrakking
Littekens
Pigmentvlekken
Couperose
Striae
Microneedling is een behandelingsprocedure, waarbij met een rollertje van chirurgisch staal je huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze wordt geperforeerd.

Het doel van microneedling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Dankzij de gecontroleerde perforatie door het rollertje kunnen produkten dieper in de huid doordringen en hun werk doen. Als reaktie op de perforaties wordt er door je huid tevens meer collageen en elastine aangemaakt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat de doeltreffendheid vergelijkbaar is met laser- en cosmetische vultechnieken (injectables).

 

Als nabehandeling wordt een vliesmasker -gedrenkt in een speciaal serum- op je huid gelegd. Door middel van ultrasoon (geluidsgolven) doet dit serum vervolgens diep in de huid haar werk. En dat met maar liefst 200x meer resultaat dan wanneer het serum gewoon op de huid zou worden aangebracht. Het resultaat is een stevige gezonde huid, met minder rimpels en pigmentatie.
Dit alles zonder vervelende neveneffecten, veilig en betrouwbaar. Hierdoor is microneedling de beste keuze voor een anti-agingbehandeling. Na de behandeling kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Bekijk de video hiernaast om een indruk van microneedling te krijgen.

Voor een optimaal effect is een kuurverband van een 6-tal behandelingen aan te bevelen. Daarna wordt vaak 1x per kwartaal een onderhoudsbehandeling aangehouden.
Het is raadzaam om de behandelingen met nutricosmetics (natuurlijke huidsupplementen) van Laviesage te ondersteunen. Dit levert meer voedingsstoffen in de huid op, zodat er sneller en beter resultaat wordt geboekt.
Een en ander is afhankelijk van je lifestyle, het onderhoudsnivo met betrekking tot je huid en de huidkwaliteit.

 

Eenmalig € 99,00
Kuur 4x/2-wekelijks, daarna 2x/4wekelijks € 495,00
(6e treatment GRATIS)