MICRONEEDLING

 

Duurzame verbetering bij:

Rimpels
Lijntjes rond ogen, mond etc.
Huidverstrakking
Littekens

Pigmentvlekken
Couperose
Striae

Microneedling is een behandelingsprocedure, waarbij jouw huid wordt geperforeerd met de Microneedlingpen. Dit gebeurt op uiterst zachte en gecontroleerde wijze.

Het doel van microneedling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Dankzij de gecontroleerde perforatie met de Microneedlingpen kunnen producten dieper in de huid doordringen en hun werk doen. Als reactie op de perforaties wordt er door jouw huid tevens meer collageen en elastine aangemaakt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat de doeltreffendheid vergelijkbaar is met laser- en cosmetische vultechnieken (injectables).

 

Als nabehandeling wordt een vliesmasker -gedrenkt in een speciaal serum- op je huid gelegd. Door middel van ultrasoon (geluidsgolven) doet dit serum vervolgens diep in de huid haar werk. En dat met maar liefst 200x meer resultaat dan wanneer het serum gewoon op de huid zou worden aangebracht. Het resultaat is een stevige gezonde huid, met minder rimpels en pigmentatie.
Dit alles zonder vervelende neveneffecten, veilig en betrouwbaar. Hierdoor is microneedling de beste keuze voor een anti-agingbehandeling. Na de behandeling kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Bekijk de video hiernaast om een indruk van microneedling te krijgen.

Zoals bij alle huidverbeterende/-verjongende behandelingen adviseer ik Microneeling in kuurverband te doen. Alleen dan kan een optimaal resultaat worden behaald. Daarna wordt vaak 1x per kwartaal een onderhoudsbehandeling aangehouden.
Het is raadzaam om de behandelingen met nutricosmetics (natuurlijke huidsupplementen) van Laviesage te ondersteunen. Dit levert de huid meer voedingsstoffen van binnenuit op, zodat er sneller en beter resultaat wordt geboekt.
Een en ander is afhankelijk van je lifestyle en het onderhoudsnivo met betrekking tot jouw huid en de huidkwaliteit.

 

60 min. € 125,00/Bij kuur € 99,00
Kuur 4x/2-wekelijks, daarna 2x/4wekelijks

Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?