NATUURKRACHT; drie biologische treatments

 

Hydra treatment

 

Vocht is het halve werk

Effectief bij: het op peil brengen van het vochtgehalte in de huid

Als je voor het eerst bij Huid- en Schoonheidssalon Bodycare & Beauty komt en je kiest voor puur biologisch, beginnen we altijd met een Hydra Treatment. Het is belangrijk om je huid voor te bereiden op bijv. de Sensipeel of één van de andere krachtige biologische treatments. In de Hydra Treatment gebruiken we bijv. allantoïne dat ervoor zorgt dat je huid het vocht goed kan vasthouden. Het doel is om het vochtgehalte van je huid weer helemaal in balans te krijgen. Daarvoor wordt o.a. het Liposomen Vochtigheidsconcentraat met jojoba, urea en sheabutter gebruikt.

Dit zijn sterke biologische extracten die doen wat ze moeten doen; hydrateren!

Eenmalig Hydra € 59,00
Kuur 3x/wekelijks € 159,00

Young skin (rice)treatment

Sterk bij een (acné) probleemhuid

Effectief bij: Acné, Vette huid, Grove poriën, Anti-Aging
Een fijn treatment voor de jonge (probleem)huid alsook voor de rijpere, vermoeide huid. D.m.v. het salicylzuur in dit treatment, wordt de bovenste laag van de huid (hoornlaag) verdund. Hierdoor kunnen onreinheden goed worden verwijderd en ontstaat een goed doorbloede en frisse, jong uitziende huid.
Dit Young Skin Treatment bevat o.a. mahonie (goed tegen eczeem/psoriasis) en berberine. Deze laatst werkt als een anti-bioticum, het helpt o.a. ontstekingen in de huid te elimineren (ideaal bij acné, onrustige huid).

Eenmalig Young Skin € 45,00 (tot 18 jaar)
Kuur 3x/2 wekelijks € 125,00

Sensipeel treatment

Krachtige anti-aging

Effectief bij: Pigment- en Ouderdomsvlekken, Littekens, Fijne lijntjes,
Verkleinen Poriën

Onze allernieuwste biologische peeling stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van de huid. Fijne rozenbottelzaden verdunnen de epidermale laag. Terwijl berkenbast, rijk aan salicylzuur, de vervanging van verouderde cellen versnelt. De peeling bevat beschermende anti-oxidanten uit kurkuma, druivenpitextract, rozenbottelolie en vitamine E.
Door middel van een stevige massage wordt de peeling in de huid gemasseerd. Deze dringt diep door en geeft een goede huidverbetering/-verjonging. Vervolgens worden er in fases liposomen en maskers – afgestemd op het huidprobleem – gebruikt. Deze biologische krachtige produkten zitten boordevol anti-oxidanten, zoals algen, aloë vera, hyaluronzuur en sterk werkende rozenbottel- en druivenpit-extracten.

Eenmalig Sensipeel € 89,00
Kuur 3x/2 wekelijks € 249,00