NATUURKRACHT
Biologische treatments

 

Hydra treatment

Effectief bij:

Een vochtarme, trekkerige huid

Herstelt het vocht in de huid aanzienlijk

Als je voor het eerst bij Huid- en Schoonheidssalon Bodycare & Beauty komt en je kiest voor puur biologisch, beginnen we altijd met een Hydra Treatment. Het is belangrijk om jouw huid voor te bereiden op bijv. de Sensipeel of één van de andere krachtige biologische behandelingen. In de Hydra Treatment gebruiken we bijv. allantoïne dat ervoor zorgt dat jouw huid het vocht goed kan vasthouden. Het doel is om het vochtgehalte van jouw huid weer helemaal in balans te krijgen. Daarvoor wordt o.a. het Liposomen Vochtigheidsconcentraat met jojoba, urea en sheabutter gebruikt. Daarbij wordt o.a. ook het sinaasappelmasker gebruikt. Een weldaad voor jouw lichaam en geest.

Dit zijn sterke biologische extracten die doen wat ze moeten doen; hydrateren!

60 min. € 65,50/Bij kuur € 63,00
Kuur 3 (wekelijks)

Young Skin (Rice)treatment

Effectief bij: Acné, Vette huid, Grove poriën, Anti-Aging

Sterk bij een (acné) probleemhuid

Een fijn treatment voor de (jonge) probleemhuid alsook voor de rijpere, vermoeide huid. D.m.v. het salicylzuur in dit treatment, wordt de bovenste laag van jouw huid (hoornlaag) verdund. Hierdoor kunnen onreinheden goed worden verwijderd en ontstaat een goed doorbloede en frisse, jong uitziende huid.
Dit Young Skin Treatment bevat o.a. mahonie (goed tegen eczeem/psoriasis) en berberine. Deze laatst werkt als een anti-bioticum, het helpt o.a. ontstekingen in jouw huid te elimineren (ideaal bij acné, onrustige huid).

45 min. € 49,00 tot 18 jaar
60 min. € 62,50/Bij kuur € 58,00
Kuur 3x (2-wekelijks)

Sensipeel treatment

Effectief bij:

Pigment- en Ouderdomsvlekken, Littekens, Fijne lijntjes, Verkleinen Poriën

Krachtige anti-aging

Onze allernieuwste biologische peeling stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van jouw huid. Fijne rozenbottelzaden verdunnen de epidermale laag. Terwijl berkenbast, rijk aan salicylzuur, de vervanging van verouderde cellen versnelt. De peeling bevat beschermende anti-oxidanten uit kurkuma, druivenpitextract, rozenbottelolie en vitamine E.
Door middel van een stevige massage wordt de peeling in jouw huid gemasseerd. Deze dringt diep door en geeft een goede huidverbetering/-verjonging. Vervolgens worden er in fases liposomen en maskers – afgestemd op jouw huidprobleem – gebruikt. Deze biologische krachtige producten zitten boordevol anti-oxidanten, zoals algen, aloë vera, hyaluronzuur en sterk werkende rozenbottel- en druivenpit-extracten.

60 min. € 89,00/Bij kuur € 86,00
Kuur 3x/2-wekelijks

Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?