Hallo, mijn naam is Joelande Mensink

Met het werk als schoonheidsspecialiste heb ik al vele jaren ervaring. De laatste 10 jaren heb ik me gespecialiseerd in huidcoaching. Mijn grote passie is om mensen te helpen van hun huidproblemen af te komen. Samen met jou resultaten behalen, daar doe ik het allemaal voor!

Door mijn ervaring weet ik huidproblemen goed te behandelen.

 

 

Wat wel en niet te doen. Welk advies te geven en samen – in combinatie met behandelingen – jóuw doel te bereiken. Een mooie gezonde huid én het liefst ook een Healthy Lifestyle.

Mijn kennis wil ik met jou delen. Kennis van de huid van buiten, maar zeker ook van binnen. Voeding, nutricosmetics (huidsupplementen), behandelingen en produkten. Ik wil je er graag alles over vertellen.

Mijn motivatie

In het jaar 2000 begon ik met de verkoop van proefdiervrije produkten.
Ik vond en vind dat nog steeds belangrijk. Toen kwam ook de vraag of ik behandelingen gaf. Dit motiveerde me om de opleiding tot Schoonheidsspecialiste te gaan volgen.

Toen ik mijn salon begon werden duurzame, natuurlijke en biologische cosmetica steeds belangrijker voor mij. Mijn klanten het beste bieden, zonder dat het belastend is voor hun lichaam, dat vind ik belangrijk.

Ondertussen heb ik vele opleidingen, trainingen en cursussen gedaan. Van mijn deskundigheid in Nutricosmetics en Voeding tot de specialisaties Acné, Biopeeling, Biolifting, Fruitzuurpeelingen,

 

Microdermabrasie, Microneedling, (Cosmetische) Shiatsu, Biologische Sensipeel en Essentiële Oliën. De huidverbeterende/- verjongende behandelingen die ik geef mogen alleen door hiervoor geschoolde specialisten worden uitgevoerd.

Nog steeds volg ik jaarlijks bijscholingen zodat mijn kennis up to date blijft,  bezoek ik beurzen en seminars en onderhoud kontakten met collega’s. Ook veelal via social media zoals Facebook.

Bij Huid- en Schoonheidssalon Bodycare & Beauty werk ik volgens de Hygiënecode voor Schoonheidsspecialisten. Ook dat maakt dat je bij mij in goede handen bent.

Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?