VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is het verstandig om biologische huidverzorging te gebruiken?

Biologische huidprodukten kennen geen chemische toevoegingen. Ze zitten boordevol biologisch geteelde planten en kruiden, waarvan bekend is dat ze positief op de huid werken. Daardoor zijn ze niet belastend voor je lichaam en je omgeving. Wil je een gezonde huidverzorging dan is dit de beste keuze. De biologische huidverzorging van Bodycare & Beauty voelt heerlijk aan, is heel betaalbaar, zuinig in gebruik en zorgt voor goede resultaten. Tevens spaar je het milieu. Uit onderzoek is gebleken dat o.a. chemische filters uit zonprodukten de koraalriffen wereldwijd aantasten. Onze biologische, gecertificeerde zonprodukten bijvoorbeeld, bevatten natuurlijke en minerale filters. Ze bevatten de juiste UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen en toch mooi bruin te worden. Ze zijn danook de beste keuze voor het hele gezin. Bovendien worden er vaak navullingen en verpakkingen gebruikt, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Meer informatie vind je bijvoorbeeld bij Biologische Treatments Natuurkracht bovenaan in het menu van deze pagina.

 

 

Welke behandeling is voor mij het beste?

Dat is afhankelijk van je huidconditie. Dit kunnen we het beste in de salon bekijken. Daar kan ik een zorgvuldige huidanalyse uitvoeren. Hieruit volgt jouw persoonlijke behandeladvies.

 

Als ik nutricosmetics (huidsupplementen) ga gebruiken, hoe lang moet dat dan en heb ik sneller resultaat?

De nutricosmetics van Laviesage zorgen voor sneller resultaat bij de verbetering van je huidklachten. Ze geven je een extra steun in de rug, zodat de huid van binnenuit goed kan herstellen. Daarnaast is het belangrijk dit te combineren met behandelingen in de salon. De nutricosmetics kunnen op vele manieren worden ingezet. Je kunt ze gebruiken voorafgaand, tijdens en na een behandeling. Dit alles is afhankelijk van je huidconditie en leefstijl. Veelal bevalt het klanten zo goed, dat ze de supplementen blijven gebruiken. Ze werken nl. niet alleen voor je huid, maar voor je hele lijf en geven je ook meer energie.

Wat is de Cleanse & Revitalise?

De Cleanse & Revitalise is een 11-daags detoxprogramma. Je lichaam gaat alle gifstoffen, die het in de afgelopen jaren heeft opgeslagen, afvoeren. Tijdens deze periode eet je veel groenten en fruit, val je af, word je weer energieker en geeft het je huid (en hele lijf) een boost. Ook mentaal heeft de Cleanse & Revitalise een positieve uitwerking. Lees meer hierover onder Healthy Lifestyle in het menu bovenaan deze pagina.

 

Wanneer is de volgende Cleanse & Revitalise (11-daagse detox) Challenge?
Hoe meld ik me aan?

De Cleanse & Revitalise Challenge wordt meestal in maart en september gehouden. Tijdens deze 11-daagse periode word je begeleid om deze detox zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar hier hoef je niet op te wachten. Je kunt natuurlijk op elk gewenst moment starten wanneer het jóu uitkomt. Meld je eenvoudig aan via de mail info@bodycare-beauty.nl Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt alsook een link om aan de besloten Facebook-pagina deel te kunnen nemen. Hier worden veel tips en weetjes gepost, hier kun je jouw voordeel mee doen. Als je wilt, begeleid ik je verder in dit hele proces van 11 dagen detox.

.
Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?