HEALTHY LIFESTYLE

 

AANPAK VAN BINNENUIT

Huid- en Schoonheidssalon Bodycare & Beauty pakt huidproblemen bij de kern aan. Voor een goede start adviseer ik daarom eerst om het Cleanse & Revitalise-programma van Laviesage te volgen. Deze 11-daagse milde detox zorgt ervoor dat je lichaam afvalstoffen kwijtraakt en je darmen weer goed alle voedingsstoffen kunnen opnemen. Hierdoor voel je je energieker, verlies je gewicht en hebben je immuunsysteem en huid een boost gekregen. Met de Cleanse & Revitalise, of één van de andere Laviesage nutricosmetics, ondersteun je jouw hele gezondheid op een natuurlijke manier.

LANDELIJKE CHALLENGE

Tweemaal per jaar doet Huid- en Schoonheidssalon Bodycare & Beauty aan de landelijke Cleanse & Revitalise Challenge mee. In een periode van 11 dagen ga je samen met anderen de uitdaging aan met deze milde detox. Tijdens deze Challenge kun je je aanmelden voor onze besloten Facebookpagina. Hierop worden dagelijks tips en weetjes gepost en kun je jouw vragen en ervaringen in de groep kwijt!

Uiteraard ben je niet gebonden aan de Challenge-periodes. Je kunt starten met de detox wanneer het jou uitkomt!

ADVIES OP MAAT/VOEDINGSADVIES

Mijn advies is altijd op maat, afhankelijk van jouw huidprobleem en/of conditie. Het kan dan ook zijn dat een ándere optie dan de Cleanse & Revitalise-kit wordt geadviseerd. Nutricosmetics worden altijd met een uitgebreid Voedingsadvies begeleid.

MEER OVER DE NUTRICOSMETICS*

Nutricosmetics van Laviesage zijn speciale supplementen voor cosmetische doeleinden zoals huidverjonging, huidverbetering en oplossen van huidproblemen. Ze bevatten natuurlijke bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. Ze ondersteunen tevens de algehele gezondheid.

De video hiernaast geeft een indruk van het 11-daagse Cleanse & Revitalise programma.

• Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Laviesage-consult € 37,00

Chat openen
Stel hier jouw vraag...
Hallo,
Kan ik je helpen?